A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Fizetés fetételek

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Számláinkat a már korábban megállapodott fizetési feltételekkel kell teljesíteni a számlán feltüntetett határidőig, amit általában készpénz vagy banki átutalási feltétellel bocsátjuk ki.

 

Bankszámla szám: CIB Bank: 10700512-68703095-51100005

 

A fizetés napjának az a nap tekintendő, amelyen a vételár az Lévai Zsolt E.v. folyószámláján megjelenik. Számláinkat a bennük megadott fizetési határidőn belül az esedékesség sorrendjében kell kiegyenlíteni. Esedékességkor a ki nem fizetett számláink után a mindenkori jegybanki kamatláb kétszeresét késedelmi kamatként vevőinkre terheljük, vagy a fizetési késedelem valamennyi nyitott követelést esedékessé tesz és feljogosítja az eladót a póthatáridő kitűzése nélküli elállásra. A késedelmi kamatról, annak pontos keletkezéséről minden hónapban írásos tájékoztatót küldünk a Megrendelő részére. Ezen közlemény alapján a Megrendelő köteles a késedelmi kamatot megfizetni. Elállás nélkül is jogosultak vagyunk késedelem esetén a leszállított áru visszaszállítására és azt ideiglenesen a vevő költségére és veszélyére megőrizzük. 

 

 

A fizetési feltételek megszegése esetén az Lévai Zsolt E.v. jogosult a halasztott fizetési feltételek azonnali készpénzes fizetésre való változtatására, minden nyitott követelés azonnali esedékessé tételére illetve a szerződéstől való elállásra.

 

FIZETÉS MÓDOK

 

A webáruházban való rendeléskor több fajta fizetési mód választható:

 

1. Fizetés Utánvéttel (Házhoz szállítás és személyes átvétel esetén)

 

Készpénzes fizetés esetén az áru kiszállításkor kell fizetnie a futárnak. Személyes átvétel esetén, tud készpénzzel és bankkártyával is fizetni.

 

2. Banki átutalás (Előre utalás)

 

Banki átutalás esetén, a megrendelést követően megkapott díjbekérő alapján kell elutalni a termékek összegét, a közlemény rovatba fel kell tüntetni a Megrendelés azonosítót, mely a megrendelést visszaigazoló e-mailben található. A Banki könyvelés 4 órát vesz igénybe, kizárólag ennek térülése után kezdjük el a szállítási ügyintézést. 

 

3. Banki átutalás (Utólagos utalás)

 

Utólagos Banki átutalás esetén, a termékek kiszállítását követően a megkapott számla alapján kell elutalni a termékek összegét, a közlemény rovatba fel kell tüntetni a Megrendelés azonosítót, mely a megrendelést visszaigazoló e-mailben található. Utólagos banki utalásra csak a cégünkkel kötött egyedi megállapodás esetén van lehetőség.

 

4. Bankkártyás fizetés

 

Új szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy ezentúl online, bankkártyája segítségével fizessen nálunk.  

 

Title Text
Nem lépek be.